Montage

Monteren van garagedeuren:
Het is voor ons belangrijk, dat de deur na montage 100% veilig is, en dus voldoen onze eigen merk deuren aan de Europese veiligheidseisen.
Wij beginnen ons werk met het opmeten van de plek waar de garagedeur geplaatst moet worden, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan tijdens de montage. Het opmeten doen wij gratis.
Hierna ontvangt u een offerte voor een garagedeur met de juiste afmetingen, inclusief de montage.

Mocht u een oude garagedeur erin hebben zitten, kunnen wij deze tegen een meerprijs demonteren en afvoeren.
Wilt u een oude of nieuwe deur automatisch hebben ? Dan kunnen wij een aandrijving met afstandbedieningen leveren en monteren.

 

Servicecontract:
Wij bieden tevens ook onderhoudscontracten voor garagedeuren aan voor een zeer voordelige prijs, zodat u er zeker van bent dat uw garagedeur ook de onderhoud krijgt die hij nodig heeft. Hierbij komen wij jaarlijks de deur na kijken en keuren wij deze voor u indien nodig. Mochten wij er achter komen dat er bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan worden deze na de hand van uw servicebeurt met u besproken. Het is dan de keuze aan u zelf of u deze onderdelen wil laten vervangen ja of nee. Aangezien onze onderdelenshop erg uitgebreid is, kunnen wij indien naar uw eigen wens vrijwel altijd direct helpen aan een defect onderdeel van uw garagedeur, dit voorkomt hoge kosten zoals wij vaak zien bij de grote leveranciers.

Vakkundige montage staat bij ons op de eerste plaats.