Ons verhaal

Ons verhaal….

….begint 1993. Toen hebben wij ons gevestigd in Hollandscheveld op het Zuideropgaande 48. Aad Schilperoort komt uit de bouwwereld, en heeft zich 26 jaar geleden gespecialiseerd in het monteren van garagedeuren. In die tijd bestond het werk voornamelijk uit projecten in de woningbouw sector en monteerde wij vele kanteldeuren en sectionaaldeuren. Aangezien de aanvragen van diverse soorten partners bleef groeien, bracht ons dit in de gelegenheid om veel ervaring op te doen wat betreft de merken en types waarvan vele tot op heden nog steeds op de markt zijn in deze branche. De ervaring van deze jaren is iets wat men zelden in deze branche nog ziet, en daarom kunnen wij met enige vanzelfsprekendheid zeker zeggen dat wij behoren tot een van de meest gespecialiseerde monteurs van Nederland i.v.m de vele ervaringen op verschillende locatie’s door heel Nederland en zelfs in Duitsland, verschillende omstandigheden en natuurlijk de diversiteit van de merken waar wij ervaring mee hebben.
Nadat de woningbouw door een beginnende crisis verzadigd was, hebben wij besloten om de uitdaging aan te gaan om ook overheaddeuren in de industrie te gaan monteren, wat ons ook de ervaring heeft gebracht op grote projecten.

Intussen is ons bedrijventerrein uitgebreid omdat wij ook de weg van onze eigen merk deuren zijn ingeslagen. Ook is het gedeelte voor onderdelen ruimer geworden, omdat wij na 26 jaar ervaring als geen ander weten dat een probleem aan uw garagedeur ook verholpen kan worden met slechts een enkel onderdeel die aan vervanging toe is, waardoor het kostenplaatje ineens een stuk vriendelijker blijft. Hierdoor kunnen wij ook snel handelen bij een storing, en kunnen deze (meestal) binnen 24uur verhelpen.

Ook bieden wij onderhoudsbeurten aan voor een aantrekkelijke prijs. Uw garagedeur(en) word dan geheel nagekeken, en direct op alle punten ook goed onderhouden. Mochten wij gebreken vinden tijdens deze onderhoudsbeurt, dan worden deze eerst met uw besproken en geven wij u gepast advies over wat de mogelijkheden zijn om dit gebrek op de voordeligste manier aan te pakken.

Sinds 2018 hebben wij door het toetreden van Marcel Benjamins een naamsverandering ondergaan. Dit geeft ons de mogelijkheid om meer en grotere opdrachten aan te blijven nemen, en ook meerdere storingen in korte tijd op te lossen.

Het motto van ons bedrijf is : WIJ DENKEN DEUR !!!